Tennismesta
Siirry pääsisältöön

Mesta auki 24.4 alkaen

Tennismesta avaa tenniskentät 24.4. alkaen yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan #

Tennismesta avaa tenniskentät yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Olemme tehneet AVI:n vaatimat muutokset kentille toiminnan turvaamiseksi.

Kenelle kenttiä vuokrataan?

Tenniskenttiä voidaan vuokrata 2008-syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan (AVI) eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken (max 4 henkilöä per tenniskenttä). Tilan vuokrannut yksityinen henkilö voi tuoda mukanaan kentälle valmentajan/yksityisopettajan niin halutessaan.

Kenttien varaaminen?

Kaikki varaukset normaalisti Tennismestan varausjärjestelmän kautta

HUOM! VAKIOVUOROT EIVÄT OLE VOIMASSA 28.4. ASTI.

Vakiovuoroja ei luonnollisesti laskuteta sulun ajalta. Mikäli olet tehnyt kenttävarauksen (irtovuoro) ennen sulun alkua ja se on jäänyt siten käyttämättä, olemme siirtäneet maksamasi summan pelisaldollesi ja voit käyttää sen uutta varausta tehdessäsi.

Turvallisuustoimenpiteet #

AVI teki pari viikkoa sitten tarkastuksen Kera Halliin ja Tennismestaan. Tilamme todettiin tarkastuksessa jo turvalliseksi ja olemme toteuttaneet AVI:n esittämät parannukset turvallisuuden lisäämiseksi.

Muistathan noudattaa turvallisuusohjeita: #

  • Edellytämme maskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta.
  • Vain terveenä hallille. Jos on flunssan oireita, pysy kotona ja noudata THL:n ohjeita (www.thl.fi).
  • Pidä 2 metrin turvaväli kaikessa toiminnassa.
  • Hallilla oleskelu on kielletty.
  • Pese kädet hallille tultaessa ja käytä ulko-ovella tai kentillä olevaa desinfiointiainetta.
  • Pukuhuoneet ovat kiinni.
  • Noudata hallien kulkuohjeita.

Lyöntiseinä #

Olemme käyttäneet sulun ajan hyödyksemme ja lyöntiseinä on viimeistelyä vaille valmis. Olemme myös ottaneet toisen mini-tenniskentän ”lounge-alueeksi”, johon tulee myös oma alueensa lämmittelyyn. Jälkimmäisen osalta työ on vielä kesken ja pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Näillä näkymin lyöntiseinä on varattavissa varausjärjestelmän kautta jo ensi viikolla.

Tervetuloa takaisin tenniksen pariin!

t. Tennismesta

Tennismestan viereisellä alueella alkaa rakennustyöt ensi viikolla. Pyrimme minimoimaan rakennustyöstä aiheutuvat haitat (ääni, pöly jne), mutta halutessasi sinulla on oikeus perua veloituksetta vakiovuorosi rakennustyön ajalta. Tiedotamme rakennustyön kestosta ja haitoista mahdollisimman pian.

Marko Hirvonen Tennismesta Oy

Kirjoittaja
Tennismesta