Tennismesta
Siirry pääsisältöön

Tennismesta avaa tenniskentät 29.4. alkaen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt olla jatkamatta Uudenmaan urheiluhallien sulkumääräystä torstaista 29.4. alkaen. Avaamme kaikki kentät pelaajien käyttöön.

Kaikki hygienia- ja turvallisuusohjeet ovat edelleen voimassa ja niitä on noudatettava. Määräysten noudattaminen on erittäin tärkeää, jotta saamme pitää hallin avoinna!

AVI:n tiedote

MUISTATHAN NOUDATTAA TURVALLISUUSOHJEITA:

  • Edellytämme maskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta
  • Vain terveenä hallille. Jos on flunssan oireita, pysy kotona ja noudata THL:n ohjeita (www.thl.fi)
  • Pidä 2 metrin turvaväli kaikessa toiminnassa.
  • Hallilla oleskelu on kielletty.
  • Pese kädet hallille tultaessa ja käytä ulko-ovella tai kentillä olevaa desinfiointiainetta.
  • Pukuhuoneet ovat kiinni
  • Noudata hallien kulkuohjeita.

VAKIOVUOROT #

Vakiovuorot astuvat normaalisti voimaan 29.4. alkaen ja jatkuvat 31.5. asti. Tennismestan viereisessä tilassa alkavat rakennustyöt tällä viikolla ja siitä tulee aiheutumaan jonkin verran häiriöitä. Mikäli haluat tästä johtuen peruuttaa vakiovuorosi loppukaudeksi, ilmoitathan siitä meille: info@tennismesta.fi

VAKIOVUOROT SYKSYLLE #

Nykyisen vakiovuoron haltijalla on oikeus jatkaa sopimusta seuraavalla kaudella, jos hän ilmoittaa siitä vuokranantajalle viimeistään 15.5.2021 ja tekee samassa yhteydessä uuden sopimuksen. Tennismestalla on kuitenkin tuolloin mahdollisuus ottaa vuoro omaan käyttöönsä. Käsittelemme samassa yhteydessä myös uudet hakemukset vakiovuoroille.

KESÄPASSIT #

Olemme saaneet paljon pyyntöjä kesäpasseista ja olemme yhteydessä kaikkiin ensi viikon aikana, jotta saatte kesäpassinne aktivoitua. Mikäli viesti kesäpassista on mennyt ohi sinulta ja olet siitä kiinnostunut, laita viesti osoitteeseen info@tennismesta.fi otsikolla KESÄPASSI.

LYÖNTISEINÄ #

Lyöntiseinä on viimein viimeistelyä vaille valmis ja uudistetun ”lounge-alueen” saamme avattua myös pikapuolin. Lyöntiseinä on varattavissa varausjärjestelmän kautta viimeistään ensi viikolla.

foo
title

Tervetuloa pelaamaan!

Kirjoittaja
Tennismesta