Tennismesta
Siirry pääsisältöön

Uutiskirje joulukuu 2022

Hei,

Vuosi lähenee loppuaan ja haluammekin kiittää sinua kuluneesta vuodesta 2022. 

Varausjärjestelmä #

Varausjärjestelmämme elinkaari on lähestymässä loppuaan ja otamme uuden Playtomic-järjestelmän käyttöömme vielä ennen vuoden päättymistä. 

Siirrämme asiakastiedot, kassasaldot, vakiovuorot ja tehdyt irtovaraukset järjestelmään ensi viikon aikana ja uusi varausjärjestelmä on käytössä 1.1.2023. Siirtyminen uuteen järjestelmään vaatii kuitenkin toimenpiteitä jokaiselta pelaajalta.

Oheisesta liitteestä löydät tarvittavat toimenpiteet Playtomic-tilisi aktivoimiseksi.

Autamme mielellämme uuden sovelluksen käyttöönotossa ja käytössä. Otathan yhteyttä meihin mikäli tarvitset apua – puh 0400800737 tai info@tennismesta.fi

Vakiovuorot #

Tennismestassa on saatavilla vakiovuoroja arkisin kello 7-17 välisenä aikana ja viikonloppuisin. Tarjoamme myös seuroille erikoishintaisia ”paketteja” sarjatenniksiä varten. Otathan yhteyttä mikäli kiinnostuit!

Vuorojen hinnat #

Viime aikojen taloudellinen kehitys vaikuttaa myös suoraan meidän toimintaamme (sähkö, vuokra) ja joudumme nostamaan vuorojemme hintoja.  Tarjoamme kuitenkin edelleen kentät käyttöönne Pääkaupunkiseudun edullisimmilla hinnoilla.

Uudet hinnat (alkaen 1.1.2023)

  • Aamu ja päivävuorot klo 7.00-15.00: 18 euroa / tunti 
  • Iltavuorot klo 15.00-22.00: 30 euroa / tunti
  • Viikonloppuvuorot klo 9.00-22.00: 28 euroa / tunti  
Hinnastoon

Valmennus #

Kentillämme toimii useita asiantuntevia valmentajia ja autamme sinua mielellämme löytämään itsellesi sopivan treeniryhmän. Tällä kertaa esittelemme Anita Petraksen ja Olli Rahnaston. 

Olli Rahnasto #

Olli ei varmaankaan suurempia esittelyjä kaipaa – muistamme hänet ATP-ammattilaispelaajana, miesten ja naisten maajoukkueiden kapteenina ja Tennisliiton päävalmentajana. Olli järjestää talven ja kevään aikana Tennismestassa viikonloppuvalmennuksia teemoittain.

Teemakurssit

  • Alkeisopetus
  • Sijoittuminen ja hyökkäyslyönnit
  • 4-peli
  • Edistyneempien ryhmät
  • Pelisuunnitelman rakentamien

Lisätietoja: https://rahnastotennis.com/

Alina Petras #

Alina on entinen ITF- ja WTA-tason ammattilainen ja hän on valmentanut niin harrastaja- kuin kilpapelaajia Suomessa jo vuodesta 2013 lähtien. Valmennuksessaan Alina hyödyntää Toni Nadalin valmennusmetodeja. Liitteessä lisätietoa Alinasta ja hänen valmennuksestaan.

Alina järjestää Tennismestassa helmikuusta lähtien kaksipäiväisiä viikonloppuvalmennuksia. Lisäksi hän järjestää valmennuksia arkipäivisin kentillämme.

Kiinnostuitko? Voit olla yhteydessä meihin tai suoraan Alinaan tai Olliin:

olli@rahnastotennis.com / alinapetras90@gmail.com

Hyvää joulun aikaa!

T. Arto ja Marko

Kirjoittaja
Tennismesta