Tennismesta
Siirry pääsisältöön

Uutiskirje huhtikuu 2024

Hyvää alkanutta/alkavaa kevättä! #

Kevään tullen sisäkausi lähenee loppuaan ja haluammekin kiittää kuluneesta kaudesta jo tässä vaiheessa.

Pysäköinti #

Hallin ympäristön on pysäköinti on hiljattain ”villiintynyt” ja isännöitsijä on päättänyt palauttaa pysäköinnin valvonnan alueelle 1.4.2024 alkaen. Pysäköinti on sallittu sille merkityille alueilla 6 tunnin ajan. Pysäköinnin alkamisaika on ilmoitettava kiekolla tai muuten selkeästi. Muistathan siis parkkikiekon!

Vakiovuorot ensi kaudelle #

Mikäli sinulla on ollut tällä kaudella vakiovuoro kentillämme, ilmoitathan vuoron jatkamisesta ensi kaudelle meille sähköpostitse osoitteeseen info@tennismesta.fi 22.5 mennessä.

Uusimattomat vuorot laitamme jakoon kesäkuun alussa.

Mikäli sinua kiinnostaa vapaana olevat vakiovuorot, laita meille tiedustelu osoitteeseen info@tennismesta.fi otsikolla VAKIOVUORO.

Kesäpaketit #

Julkistamme piakkoin edulliset kesän tennispaketit, mutta voit kysellä niitä jo myös sähköpostitse.

Hallin purkaminen #

Näillä näkymin Keran Hallit puretaan vuoden 2025 jälkimmäisellä puolella ja syksyllä käynnistyvä kausi (1.8.2024-30.5.2025) onkin viimeinen Tennismestalle näissä tiloissa. Pidämme teitä ajantasalla hallien purkamisen aikataulusta ja mikäli jatkamme toimintaamme muissa tiloissa hallien purkamisen jälkeen.

Kehitysideat ja muuta #

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita kenttiemme toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi.

Lisäksi mikäli olette vuorojenne aikana havainneet epäkohtia tai epäasiallista käytöstä, otamme tästä myös palautettanne vastaan.

Kiitos!

Marko ja Arto

Kirjoittaja
Tennismesta